• Poďakovanie

          • Milí rodičia,

            ďakujeme za spoluprácu, podporu, inšpiráciu, uznanie, ale i objektívne pripomienky a dotazy, ktoré nás posúvajú vpred. V mene kolektívu pedagógov Vám ďakujeme aj za všetky kvetinky a milé drobnosti, ktoré nám darovali tí, vďaka ktorým naša škola vždy ožíva:  👫👫🧡. Tešíme sa na spoluprácu v novom školskom roku!

            Obecnému úradu v Hliníku nad Hronom vyslovujeme veľké poďakovanie a pochvalu zároveň za každoročné slávnostné prijatie deviatakov u pána starostu a následné odovzdávanie vysvedčení, ktoré je vždy pripravené na vysokej úrovni.   ĎAKUJEME!!!

          • Šiestaci na výlete v Banskej Bystrici

          • Aj my sme sa už nevedeli dočkať nášho koncoročného výletu do Banskej Bystrice. Najskôr sme navštívili Múzeum SNP. Prehliadka aj výklad lektora nás preniesli do doby SNP, kde naši pradedovia dokázali obhajovať ideály Slovákov.

            Popoludnie sme strávili v JUMP ARÉNE, na ktorú sme sa všetci tešili. Tu sme sa vybláznili a vyskákali a na radosť pani učiteliek sa nikto z nás ani nezranil 😊. Spokojní sme teda boli všetci a náš výlet nemal chybu👍.

          • HODINA PRVEJ POMOCI

          • Siedmaci sa v tomto školskom roku na hodinách biológie učili o ľudskom tele a preto sme sa rozhodli, že poslednú hodinu biológie sa naučíme ako správne previesť KPR - kardiopulmonálnu resuscitáciu, ako uložiť človeka do stabilizovanej polohy a ako ošetriť zlomeniny a popáleniny. Sme veľmi radi, že naša bývalá žiačka a teraz už aj členka Mládeže SČK v Žiari nad Hronom Ninka Jakušová ani na chvíľu neváhala a prišla ochotne medzi našich siedmakov. Ninka previedla žiakov postupne od teórie cez názorné ukážky až po samostatnú činnosť siedmakov témou prvej pomoci. Ninke ďakujeme, že si na nás našla čas a odovzdala nám cenné vedomosti a skúsenosti. To čo sa žiaci v tento deň naučili, zužitkovali o niekoľko dní v rámci dňa zameraného na ochranu človeka a prírody.